Karsten Kleppan slipper nytt brett

Karsten Kleppan er superpopulær både i USA og her hjemme. Platene hans selger nesten mer enn Kygo og nå kommer en ny modell.

Hittil har det kommet tre modeller fra Skate Mental med Karsten Kleppan, og de selger som slankepiller i Fettsund. Det har vært et eventyrlig brettsalg av Norges nyeste pro, og det har nok fått ekstra drahjelp av makrell i tomat-deckene, eller Canned Fish som den heter i USA. Modellen fikk ekstremt mye omtale under X-games i Oslo.

– Det er sannsynligvis et av de best selgende brettene noengang. Vi har solgt over 500 brett i Norge på tre måneder og vi må nok tilbake til Chad Muska og Shorty’s for å finne noe som i det hele tatt ligner, sa Thomas Olsen, daglig leder hos distributøren av Skate Mental til Tacky.no.

Karsten Kleppan Makrell i tomat eller Canned fish
Det mestselgende Canned Fish brettet

Distributøren Daggers Skateboard Co har solgt ut hele lageret med brett to ganger allerede, og det tilsvarer omsetningen i Sverige for et helt år til sammenligning. Nå har en ny batch ankommet landet, med et splitter nytt Kleppan-motiv. Denne gang er det mors strikka-genser eller “Sweater” som skal bli bestselgeren (avbildet øverst).

Selvom brettene selger fantastisk så er det ingen automatikk i at Karsten selv sitter igjen med Onkel Skrues pengebinge. Uten at vi kjenner den eksakte dealen som Karsten har gjort med Skate Mental er det vår erfaring at det er vanlig at pros sitter igjen med 1 US dollar per solgte brett så det blir nok ikke egen skateranch på Bekkestua på en stund på Kleppan, men han får reise over hele verden og skate med noen av verdens beste skatere. Det går ikke an å få det fetere enn det, og vi koser oss glugg ihjel over Norges nyeste pro. Superlativmaskinen går varm på kontoret.

Eric Karsten
Eric Karsten brettet

Kleppan modeller:
Eric Karsten 8″ og 8.25″
Karsten Canned fish 8.06″ og 8.5″
Karsten Sponge 8.125″
Kleppan Sweater 8″

Du får brettene i de fleste skatesjapper rundt om i landet, og de har en listepris på 699,- + grip.

Karsten Kleppan Sponge board
Karsten med hunden Sponge

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar