Juleglede til Bjørn Fredrik Nordli

Bjørn Fredrik Nordli fikk nylig oppmerksomhet i lokalavisen Lillesandsposten og selvom det kun var en juleglede til begjær, er det slike ildsjeler som fortjener medienes søkelys. En annen pådriver i miljøet, Kjetil Wesøy, sendte oss denne hyllesten.

Denne julen fikk Bjørn Fredrik Nordli en juleglede fra Lillesandsposten. Denne juleglede deles ut til ildsjeler i kommunen og han er virkelig en av dem. Det er utrolig gøy for oss når en fra skatemiljøet får en slik pris.

Bjørn Fredrik er en kar som med stormskritt nærmer seg 30 årene men fortsatt er full av energi. Han stiller opp frivillig på skatearrangementer og for alt som skjer i klubben vår. Han elsker å jobbe med barn og unge og det synes når han farter rundt hallen og hjelper alle med det de måtte lure på eller vil lære.

Han har skatet i i 16 år og er utrolig dyktig med brettet under beina, og det gjenspeiles i vår lille skatemiljø hvor han er ett stort forbilde for store og små.

Denne mannen har virkelig ett hjerte av gull og en stå på vilje ut av en annen verden. Vi har en skatehall uten vann men Bjørn løper hvor som helst for å hente bøtter og flasker med vann så barn kan få noe og drikke og de voksne få en kopp kaffe, han griller pølser og steker vafler i helgene for å få det litt mer koselig.

Han bruker fritiden sin til å luke ugress rundt hallen bare for at det skal være hyggelig å komme dit. Om Bjørn har jobber en 12 timers dag har han tid til overs for litt søppelplukking i skjærgården bare for å holde den fin for allmennheten.

Når jeg spurte han når han skulle være i hallen her om dagen svarte han: “hallen åpner kl 18 men jeg kommer en time før for å vaske litt så alle kommer til ren hall”. Bare det sier litt om hjertet til denne flotte mannen.

For ca 12 år siden stod han ved min side i planleggingen av ny skatepark i Lillesand. Det ble ikke helt som forventet men da var vi yngre. Nå ønsker vi ny hall når der vi er nå skal rives og denne gangen gir vi oss ikke!

DEL

1 KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar