Jordyn Barratt blir første dame som konkurrerer mot menn i Dew Tour!

18-åringen Jordyn Barratt har blitt invitert til å konkurrere i årets Dew Tour mot gutta. Når hun dropper inn i Dew Tour bowlen, blir den første kvinnen til å gjøre det.

I år valgte Dew Tour Am Contest skatere gjennom Podium Skate-appen. Her kunne deltakere laste opp videoopptak som ble evaluert av både et panel med dommere og brukere av appen. Jordyn Barratt ble den eneste kvinnelige som kvalifiserte seg.

– Jeg er venn med alle gutta jeg skal konkurrere mot, og jeg hjelper dem alltid med å filme deres videoer. En dag foreslo noen for meg at kvalifiseringen [Podiumkonkurransen] ikke bare var for gutter, og at jeg burde sende inn bidrag. Så jeg gjorde det og ble plukket ut, nå er jeg stoked, sier Jordyn til DewTour.com

Jordyn har gjort det veldig bra i konkurranser hittil i år, og kan skilte med 1. plasser fra både “Bowlarama , Bondi Beach , Australia” og “VANS Girls Combi Classic”.

Dette er et stort øyeblikk for kvinnelig skateboarding, vi gleder oss til å se hvordan hun gjør det!

DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar