Jentene dro på

Det var skate camp for jenter i Trikkestallen (som er nyoppusset og har 20 årsjubileum) den 27-29 oktober. Der var det ca. 50 jenter der fra Norge, (og ei fra Canada!) som skatet hele helgen og hadde det gøy. Som en kan se i videoen blir landets jenter som skater flere, og bedre.

Det var veldig kompetente instruktører på Campen. Nemlig: Tonje Pedersen, Hanna Kolbjørnsen, Frida Steinbakk, Ragnhild Pedersen, Mathilde Daasvatn, Kristine Hindberg, Anna Stagrum, Jartrud Åsvold og Ingrid Lonar.

Det er utrolig kult at det ble pushet grenser, og vi kan se at nivået går oppover. Benedicte Eide forteller at det er veldig kult å få være med å se dette, og spesielt filme det for å vise andre faktisk hvor mange jenter som skater nå, og utvikler seg.

Tacky backer initiativer som støtter jenter på brett. Det er utrolig kult at man nå kan se flere jenter som skater rundt om i landet. Nivået er hele tiden på vei oppover. Vi håper på mer av dette fremover!

Vi tenker også at det er veldig viktig at innehallene rundt om i landet opprettholder eller oppretter tilbud om skate i hallen som er forbeholdt jenter. Dette tror vi vil bidra til at flere jenter vil begynne å skate og en mer mangfoldig skateboard kultur.

DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar