Intervju med Dew-skater Chris Colbourn

Det er snart tid for Dew Tour Am Series hvor vår egen Ole Johan Edvartsen er med. Der kommer også alle proskaterne vil Dew til å være tilstede, og i forkant av contesten i Barcelona fikk vi dette intervjuet fra Chris Colbourn.

Foto: Atiba

Når ble du medlem av Dew-familien?

I 2008. Jeg bodde hos foreldrene mine i Williston, Vermont på den tiden mens jeg gikk på videregående. Jeg var ofte å se i den lokale skateparken, og hyppig innom min lokale skateshop, hvor noen av de ansatte fortalte meg at Mountain Dew var ute etter ung og ubemerket amatørkjører til sitt “AmForce”- team.

Jeg sendte inn videoparten jeg da jobbet med. Stor takk til min homie Danny Hopkins som filmet og redigerte hele videoen.

Dew så potensialet mitt på brett og bestemte meg for å sponse både meg, og et par nære venner av meg, Tom Rhorer og Jordan Maxham, i tillegg til noen andre lovende rippers. Jeg er veldig takknemlig for at jeg ble ønsket velkommen til Dew-familien i en så ung alder, for Dew har hele tiden hjulpet meg å pushe grenser.

Hvilket triks er du best kjent for?

Jeg tar sikte på at folk kan forvente det uventede fra min skating.

Hvilke råd vil du gi til de som deltar i årets Dew Tour?

Jeg vil anbefale alle som elsker skateboarding å fortsette å pushe sine egne grenser og komfortsoner. Aldri selg deg selv kort; du kan gjøre alt du tenker på. Tro er nøkkelen til å lande triks, så skate som om det ikke kommer en morgendag, og ha det så kult som mulig mens du gjør det.

Barcelona blir sett på som et skateparadis. Beskriv en spesiell skateopplevelse du har hatt i byen.

(20. september, 2016 – mens jeg filmet med Element for deres kommende film.)

Jeg troppet opp i Macba en morgen med noen venner for å se og dokumentere vår kompis Alex Lawton prøve et triks han hadde i tankene – fakie bakside tail-slide på yttersiden av en ledge over trappen.

Klokka var bare 11, så de fleste skatere hadde ikke stått opp enda, men tusenvis av turister var allerede på plass på torget. Vi hadde ikke vært på spotet i mer enn et par minutter før Alex kastet seg utfor trappa. Jeg så han komme nærmere og nærmere for hvert forsøk, og ble stoked selv.

Så jeg plukket opp brettet mitt og begynte å kjempe for å lande et triks jeg også.
Til tross for crowded spot, med hjelp fra noen hyggelige locals, landet både jeg og Alex triksene våre. Vi skatet masse street den dagen, og holdt på til rundt 10 på kvelden.

Hva inspirerer deg til å skate hver dag?

Jeg har skatet i 16 år nå, og er fortsatt helt avhengig. Lyden, hvordan det ser ut, energien og følelsen man får av å skate inspirerer meg.

 

DEL

1 KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar