Insane X games skate finale i Oslo

Nivået ble lagt høyere enn en to meter høy basketballspiller klarer å dunke allerede fra første run. Jagger Eaton og Kelvin Hoefler var etter hverandre, og det er ikke tvil om hvem som er verdens beste konkurranseskater for tiden.

Jagger Eaton, fra Nickelodeon til Tampa Am til Tampa Pro til X games AM, satte ut fra platået med et Tesla-rykk og gappet til railsa på begge sider. Klar leder, men så kom Kelvin Hoefler, som vant forrige X gamesen i Minneapolis og bare hamret ned tech trick som om han var en kid på 17. mai med spiker i planken.

Vi trodde et øyeblikk at Jaakko Ojonen, som imponerte i nordiske finalen, skulle kunne gjøre seg bemerket med sin rolige stil, men det var tydeligvis nivåforskjell likevel.

Hermann Stene gikk for det, men det er et enten alt eller ingenting, og denne gang ble det slam section, bortsett fra siste runnet hvor man kunne se at han konset, og det fikk betalt for. Men han kommer uansett til å smile hele veien til Minneapolis, for det er dit han skal fordi han ble beste nordmann.

Helt herlig stemning! En stor takk til Henning Andersen som gjorde dette mulig og har bursdag idag. Trykk på linken og gi ham en gratulasjon!

Resultat:
1. Kelvin Hoefler, BRA
2. Jagger Eaton, USA
3. Felipe Gustavo, BRA
4. Yuto Horigome, JAP
5. Sean Malto, USA
6. Luan Oliveira, BRA
7. Hermann Stene, NOR
8. Jaakko Ojanen, FIN

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar