Idag skater de norske i X games

Det er idag det skjer for de norske skaterne i X games. Kevin Bækkel, Hermann Stene og Karsten Kleppan skal shredde seg til finale i Skur 13.

 

Tolv skatere fighter om en plass i søndagens finale idag i Skur 13. Det er syv skatere som går videre til 8-manns finalen. Den siste plassen får vinneren av Nordic Qualifier, som også finner sted søndag.

Det er tre nordmenn med idag, Kevin Bækkel, Hermann Stene og Karsten Kleppan. På søndag skater Jonas Carlsson og Petter Brunvatne Nordic Qualifier.

Det er under 200 billetter igjen og søndag er helt utsolgt. Vil du sikre deg billetter gjør du det her:
X games billetter

På onsdag var det practice, og både Jonas Carlsson og Kevin Bækkel skidda coursen. Dessverre har Nyjah Huston meldt om skade og kommer ikke, men Kelvin Hoefler, Shane O’neill og Luan Oliveira skater.

Jonas Carlsson i fin form på practicen

Slik introduserer ESPN de norske skaterne:

Karsten Kleppan er fra Bekkestua, i nærheten av Oslo; Han fikk 9.plass under X Games Oslo 2016 og er best kjent for sine videoparts med Skate Mental og Nike SB-teamene. Han skater vanligvis i Skur 13 skateparken – som har vært åpen for publikum siden februar 2016 – og går inn i X Games Norway med hjemmebanefordel: Han har mest tid på coursen av alle deltagerne.

Hermann Stene er fra Larvik; Han fikk 10. plass i disiplinen under X Games Oslo 2016. Se etter Stenes mor, Inger Johane Stene, blant publikum: Hun eier Mamma Skate Shop i Larvik, hvor lokalbefolkningen kjenner henne som “Mamma Skate”.

Kevin Bækkel flyttet nylig fra Hamar til Oslo; han fikk 2. plass i Norges kvalifiseringen under X Games Oslo 2016. Han er kanskje den mest kjente norske skateren på den internasjonale scenen: Han var med i Thrasher Magazine’s King of the Road-konkurranse med Creature Skateboards-laget, ble omtalt på forsiden av Thrasher Magazine i juni 2017 og hadde den ettertraktede enderen i “The Creature Video”, komplett med et lydspor av det norske svartmetallbandet Gorgoroth. Hans nyeste videopart, “Daze Layers,” ble filmet i Oslo.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar