Hermann Stene vant Red Bull best trick

Hermann Stene var en ubestridt vinner av Red Bull Best Trick ut åtter-trappa på Rådhuset. Vi gratulerer!

Session Invitational har gått på kryss og tvers i Oslo by idag, og de 25 skaterne som har vært med har gitt jernet hele veien. Det har vært bust på alle steder selvom ikke alle merket det, men heldigvis gjør så mange skatere at det tar ganske lang tid å få bort rampegutter. Et tricks man egentlig burde bruke på vanlige sessions også.

Frognerparken, Hersleb Skole og Rådhusplassen til sist, og på siste spottet ble det egentlig ikke noen egen session før alle var i gang med å bombe åtter’n. Det var sinnsykt mye publikum og god stemning, og det skled over i Red Bull Best Trick ganske naturlig.

Vi Duc hadde vi nesten tippet som vinner for han landet noen hairy tricks, men til slutt ble det Hermann Stene og hans maskin som dosserte trappa ved gullrailen til fillebiter. Hermann vant en kiste full av penger, det vil si 10.000 kroner, og dermed har nok han fått seg noen gode venner rundt barkrakken i kveld.

Senere i kveld deles premien for vinneren og de øvrige plasseringene i Session Invitational ut. Der er det 20.000 cash til vinneren, og det skulle absolutt ikke forundre oss om det blir double whisky on the Stene.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar