Hermann Stene og Jonas Carlsson i Paris

Det lyktes ikke for Jonas Carlsson og Hermann Stene å ta seg videre til finalen under Nike SB Paris AM. Det var en vanskelig course på et klassisk spot.

Photo: Unn Carlsson

Jonas Carlsson og Hermann Stene var direkte kvalifisert til semifinalen under Nike SB Paris AM, og slapp å skate i går. Konkurransen foregikk på Palais de Tokyo eller Le Dome som legendespottet kalles.

Det var ekstremt mange deltagere med fra hele Europa, og Hermann skatet i Heat 6 og Jonas i Heat 16. Arrangøren pushet på fordi det var meldt om dårlig vær.

Hermann Stene Paris AM
Hermann Stene på klassisk spot. Photo: Unn Carlsson

Alle skaterne fikk 3 minutter og kun et run, som vi godt kan skjønne når det er så mange skatere som skal igjennom silen. Dessverre satte de norske alt i runnet sitt og gikk ikke videre til finale. Det var en ganske vanskelig course så det var ikke så mange som satte perfe runs.

Jonas misset på 360 flip to sliden sin, og hadde han satt den ville han muligens hatt en sjanse. Samtidig er han kun 13 år, og får mange kule opplevelser ute i verden. Vi er ganske sikre på at vi får se Jonas i en eller annen finale ganske snart.

Superfinalen med de tre beste skates kl 17.45, dessverre uten noen nordmenn denne gang.

Jonas Carlsson Paris AM
Jonas Carlsson i Paris. Photo: Unn Carlsson

I etterkant skal det nevnes at Hermann Stene fikk med seg 2 av 3 trick på best tricken.

Photo: Unn Carlsson
Photo: Unn Carlsson

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar