Hermann Stene i X games finalen

2. runnet til Hermann Stene satt som fot i Adidas sko. Verdens beste konkurranseskater for tiden, Kelvin Hoefler, satt igjen med førsteplassen.

Vi har vel sjelden sett så rå skating av en nordmann i en internasjonal skatecontest som det Hermann Stene presterte idag. Tech trickene satt og det fikk han definitivt betalt for. På et tidspunkt lå han på andre plass, men endte tilslutt på 6.plass.

Alle skaterne fikk to run hver, til forskjell fra finalen, hvor det er tre run. Som eneste nordmann i finalen er det ganske sannsynlig at han får den norske spotten i X games i Minneapolis i juli også, hvis ikke Jonas Carlsson eller Petter Brunvatne kvalifiserer seg fra den nordiske finalen.

Jagger Eaton, som fremdeles er Amatørskater, så ut til å vinne, og fikk scoren 90 i begge runsa, men brasilianeren Kelvin Hoefler dyttet ham ned i siste runde.

Kevin Bækkel var inne i finalen etter første run, men ble pushet ut mot slutten. Karsten Kleppan steppet opp i andre runnet og forbedret scoren sin litt, men ikke nok til finaleplass.

Resultat:
1. Kelvin Hoefler
2. Jagger Eaton
3. Felipe Gustavo
4. Yuto Horigome
5. Sean Malto
6. Hermann Stene
7. Luan Oliveira
8. Dashawn Jordan (ikke til finale)
9. Tiago Lemos (ikke til finale)
10. Shane O’Neill (ikke til finale)
11. Karsten Kleppan (ikke til finale)
12. Kevin Bækkel (ikke til finale)

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar