X Games nærmer seg med stormskritt, om to måneders tid starter spetakkelet i Oslo. Arrangørene har droppet en stor bolk med nye navn som er med.

Du kan forvente en imponerende samling av snowboardere skal leke seg i en av verdens mest prestisjetunge konkurranser. Det er veldig god grunn til å glede seg, og er du ikke med, er du helt skækk, eller kanskje står på ski eller noe, og da er det også grunn til å møte opp for det er visst Big Air på ski også.

Big Air blir i år arrangert på Fornebu i Oslo. Har du ikke billett, er det fortsatt mulighet å sikre seg på:  X Games Norway

De mannlige inviterte deltagerne er:
Marcus Kleveland
Mark McMorris
Max Parrot
Sebastien Toutant
Yuki Kadono
Kyle Mack

Damelisten består av:
Silje Norendal
Anna Gasser
Jamie Anderson
Julia Marino
Reira Iwabuchi
Zoi Sadowski-Synnott
Kokomo Murase
Enni Rukajarvi

X Games Norway fyrer av på alle sylindere samtidig og Big Airen på Fornebu blir definitivt årets hendelse på snøbrett. Toppen av flagget på toppen av kransekaka hadde jo vært om Marcus Kleveland hadde kicket butt og hevnet seg fra OL. Se opp for flyvende hevner fra Dombås over Fornebu i mai!

Yuki Kadono stakk avgårde med seier under X Games i Oslo 2016, i Hafjell 2017 ble det Mark McMorris som tok med seg gullet hjem. Begge er med under årets leker, men blir nok sikkert happy med sølv og bronse når de ser Mr Cleveland sette utfor.

Marcus Kleveland har et triksrepertoar som overgår de fleste andre snowboardere i verden. Det er lite å si på konkurranseinstinktet hans, han konkurrerer for å ha det gøy, sier han, men følg med på blikket i det han setter utfor, skarpere enn japanske kjøkkenkniver, skarpere en canadiske tømmerøkser.

Silje Norendal kan også stompe Big Airen slik hun gjorde under X Games på Hafjell. Isåfall anbefaler vi at hun pimper håret sitt med ekte goldilocks på Gullsaksen frisør i Fredrikstad. Ellers er det nok Anna Gasser som er en aldri så liten favoritt, men hjemmearena i Norge er noe annet enn 10.000 fnisende sør-koreanere i Plinkiplonk.

Det blir nok uansett mer spennende enn chilli på Fornebu i mai. Med gullmuligheter i både dame- og herreklassen kan det fort spastiske rykninger i folkehavet, og vi gleder oss. Følg med på både NRK og hos Tacky under lekene! Vi kommer tilbake med flere navn når de foreligger.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar