Henry Calmeyers traveltorium

Gamlebyens beste eksemplar av arten bueskater har vært i USA og besøkt historiske vegger.

Henry Calmeyer har nettopp kommet hjem fra statene, og det var tydelig en inspirert Calmeyer vi snakket med på telefonen.

Det er ganske lett å bli det når man henger ut hjemme hos Bob Burnquist og får se Tom Schaar dra steady trailgrab 720 inn i store 540 gang på gang eller  PLG, Paul Luc Ronchetti og Jimmy Wilkins dra safe BS Ollie 540s og hodehøye ollies.

Det var det Henry gjorde, men han startet reisen i Seattle hvor han bodde hos sin gode kompis Hunter Okano.

– Jeg liker viben i Seattle. Det er mye mer chill fordi folk skal ikke hele tiden vise seg frem i skateparkene, fortalte bueskateren fra Gamlebyen i Oslo.

Planen var å kjøre ned til California, men bilen brøt sammen i Salem, og de måtte taues tilbake midt på natta. 5 timer i en tauebil er ikke gøy, med mindre du får vite fun facts som at tauebilen ble oppfunnet i 1916 av Ernest Holmes, eller at det finnes et helt museum for tauebiler i Tennessee.

Et langt gjesp videre og Henry Calmeyer befant seg i San Diego hos Alex Perelson, en gammel Malmö Vert Attack-traver. Der fikk de besøke blant annet rampen til Tony Hawk og som tidligere nevnt, Bob Burnquist, men det feteste var at han endelig fikk oppleve Vans Pool Party som var helt mayhem.

Vansfesten fikk besøk av alle med legendestatus i USA, og dere har kanskje sett den sinnsyke BS Ollien til 14 år gamle Kiko Fransisco derfra, men det dere ikke fikk se av Salba på en dårlig dag hvor han ikke fikk til noe, og som endte opp med at han ble drit forbanna, knakk brettet og kastet hjelmen så den nesten traff en publikummer. Etter å ha blitt pepet ut av crowden, stakk han avgårde.

Nå er Henry tilbake i gamlelandet og klokker timer og strekker ut en hånd til kunder på Session Strømmen. Etter sigende er han en veldig dyktig medarbeider, og det skulle ikke forundre oss om eieren av Session belønner ham med å vise frem et secret tricks eller to på minirampen. Det skulle vi like å se.

Henry Calmeyers favoritt Seattle spots:
Garfield Highschool
Delridge Skatepark
Judkins Skatepark
Beacon Hills Skatepark
Marginal Way som Burnside

Henry Calmeyers favoritt San Diego spots:
Prince Park Oceanside
Alga Norte Carlsbad
Memorial Park
Park Encenitas

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar