Henrik Kleppe holder utstilling

Henrik Kleppe er ikke tapt bak et lerret, men produserer både kunst og skating. Det er morsomt å se hvordan han holder stilen ren på brettet, mens han stadig utvikler seg på kanvaset. Nå åpner han ny utstilling i Asker.

HBS legenden Henrik Kleppe er tilbake med ny utstilling på Trafo Kunsthall i Oslo. For de som har sett skaterens tidligere utstillinger beveger denne seg inn i en ny stil. “Imitations” heter visningen, og Klepsikonet har tilegnet seg en teknikk som går utover den fotografiske fra tidligere perioder.

Men skateboard-stilen har ikke endret seg, og det er godt for øyet å se tobarns-faren skate som det fremdeles var 2008. Mange har nok lurt på hva Oslo-skateren har gjort siden den kanskje mest ikoniske parten i HBS 2, og Henrik er altså fulltidskunstner ved siden av skatingen.

Du kan nok se han på noen av de samme spotsene som tilbake til HBS-fremtiden, hvor han gjerne deler gata med Kim Andre Steinlein, som forøvrig har filmet klippet øverst, og Thomas Andre Strømsnes og OSL Skateboards.

Besøk Henrik Kleppes fantasmiske utstilling! Den er kun en 15 minutters togreise unna hovedstaden, og det er forøvrig nydelig å skate i Asker sentrum.

Tidsrom:
Åpning lørdag 13-16
Utstillingsperiode 25.08-30.09

Hvor:
Lensmannslia 60
1386 Asker
(Rett ved Asker stasjon)

Web:
http://www.trafokunsthall.no/

Eksempel fra utstillingen til Henrik Kleppe

1 KOMMENTAR

  1. Henrik Kleppe er nok for lengst både død og begravet før Tacky greier å komme opp med noen flere “nyheter”. Dere er en hån mot hele brettnorge. Få John-Harald tilbake som redaktør og gjenopprett messageboardet, eller nedlegg hele greia!

Legg igjen en kommentar