Nyetablerte Hemsedal Railgarden er en railpark som denne sesongen holder åpent for første gang.

Anlegget har blitt utformet på jordet ved siden av Fausko Skysstasjon I Hemsedal. Området tilhører opprinnelig snowboardmiljø kjente Christoffer Bjerkan’s bestefar og er nå blitt gjort om til et paradis for den gelender glade sjel.

Parken som er ca. 150m lang og 200m bred har blitt fult utstyrt med blant annet rails, bokser og morsomme jibbe elementer. Så om du er i nærheten å du ønsker å dra noen backside lipslides eller nosepresses er dette stedet for deg.

Alt av utgifter og innkjøp av utstyr til Hemsedal Railgarden har blitt dekket, utformet og bygget av Martin Prøis og Marius Urbonavicius.

Mennene bak anlegget og konseptet er Martin Prøis (The Drop medeier og driver The Drop butikken i Hemsedal, tidligere Hemsedal Boardshop) og Marius Urbonavicius opprinnelig fra Litauen, han har utdannet seg som Shaper i Østerike og holder nå til i Hemsedal.

“Vi ønsker å skape en arena for likesinnede til å lære, inspirere og leke med hverandre. Et sted hvor det er muligt å henge og være en del av noe i sammen.” Sier Martin Prøis til oss i Tacky.

Hemsedal Railgarden som konseptet ble til for ca. fem år siden. Siden da har de samlet sammen materialer, utstyr og skapt de elementene som nå er å tilstede i parken.

Marius er ansvarlig for den daglige driften av anlegget. Med en Shaper utdannelse i lomma og en pasjon for railparker blir det garantert gode resultater. De har selvfølgelig planer om å videreutvikle anlegget i nærmeste framtid, de har et sterkt ønske om å gå til innkjøp av en tråkkemaskin.

Det er satt igang en kronerulling for å samle inn penger til å få kjøpt en tråkkemaskin til anlegget på Fausko jordet. Det har blitt satt opp en innsamlings aksjon gjennom Spleis.no og vi har en egen sak om det her på Tacky.
Om dette blir en realitet vill dette får veldig positive innvirkninger for Hemsedal Railgarden.

Det er World Snowboarding Day nå til søndag 21, januar. Dette skal feires i Railgarden med konkurranse og premier fra klokken 12:00 til 16:00.

15. April neste år er dette stedet Bjerkan Invitational skal avholdes. Så om du ønsker å få med deg det kan du allerede nå notere i kalenderen.

Som positive pådrivere for miljøet er parken tilknyttet Hemsedal FreeX, ved kjøp av dagskort i Hemsedal Railgarden kan man få tilbake beløpet ved kjøp av varer med verdi over 500kr i The Drop Hemsedal.

Om du velger Support Pass får du med en Drop Tech Hoodie med den kule logoen Til Hemsedal Railgarden.

På nett:
Hemsedal Railgarden
Instagram @hemsedal_railgarden
Innsamlings aksjon på Spleis.no
Event World Snowboarding Day

Kart:

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar