Heis flagget – Heisholdt er 40 år!

Det er god grunn til å sende det norske flagget til værs til langt utover natta og lovlige flaggtider. Big Carl eller Carl Edvard Heisholdt fyller nemlig 40 år.

(Klippet over er et av de første vi hadde i det gamle Tackyarkivet med Carl Edvard, og det er fra NM 2001, hvor han tok 2. plass)

Gjennom iallefall 25 år, fra Pop of the tops til Pops of the tops har Carl Edvard Heisholdt satt sitt preg på skatescenen i Norge, og har gått fra å være langbent flyvende objekt over skatecoursen til to-barns skate-dad med sjela på rett side av girspakene.

Maurairaner’n vant flere norgesmesterskap på 90-tallet, stilte som ikonisk skatende jesus på bladcover og vi klarte ikke engang å telle hvor mange parts den lune fyren har hatt.

Selvom det er idag han offisielt blir voksen, holdt Heisholdt nylig jubileumsfest, hvor kremen av juicen av ekstrakten av skatemiljøet var tilstede, og Onkl P of course. Legendefortellingene rant på, og vi har fått tilgang til nøkkelordene fra talen som Kjetil Ostling, tidligere president i NORB, holdt.

Former President Ostling tok seg tiden til å ringe rundt og lodde hva folk mente om den ekvilibristiske skateren fra Maura, og under har vi postet en slags wall of fame.

Gratulerer, Carl Edvard! Du kan ikke skru tilbake Omegaen din nå, men du er jo en alpha-hann så det er jo bare å begynne på nytt.

DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar