Gol Boardgames

Det var avslutning på Gol Skipark for noen uker siden og vår mann filmet til limet på kameraet gikk i oppløsning.

Golparken crewet bestående av Stian Karlsen, Håvard Roald og Håkon Haslum har hatt fritt spillerom til å gjøre hva de har villet på Gol Skipark i vinter. Siste åpningshelgen hadde de invitert alle snowboard-ratsa og -rizzla som kan krype og shredde i det langstrakte landet vårt.

Det hele begynte allerede tirsdagen før, hvor gutta rev ned hele parken og dyttet ut mer snø helt til klokka 23 på onsdag kveld. Du vet de er gira når du får høre at de holdt på helt til kl 04 natt til fredag med å bygge opp parken, og kl 12 fredag startet det.

De var riktignok ikke helt alene, men fikk hjelp fra Christian Bjønness og den lokale helten Gaute Morken.

Fredag var det warm-up og Jessi Blackwell speaket og meldte hvilke tricks han ville se, og de som satte trick i commando fikk premie. Det ble mye sendefilming. Død og Faenskap, Stian Karlsen og Scooballoon reppet kameraet og har fått reels langt inn i neste århundre.

Lørdag kjørte gutta hand-plant konkurranse som Markus Storsveen vant med blant annet en utradisjonell handplant som heter Footplant med fingerflip og etterpå var det lengdejump-konkurranse fra battleshiprailen på updelen og poenget var å gappe hele railen så langt man klarte. Petter Grøn vant den.

Lørdag er jo gjerne en festdag i Gol, og snowcrowden er vel ikke helt ukjent med konseptet. Golpark-crewet hadde invitert over 40 pers som ble fordelt på et par hus. HåHå holdt festen.

Søndag dro folk hjem. Årets kjører skulle kåres, men det nyttet ikke å single ut en mann, så det ble isteden årets quad kjører. Alexander Klerud, Sigurd Lindkuist, Markus Rustad og Fritjof Tischendorf ble årets firehodede troll.

Nå er parken stengt, men årets sesong har vært den beste noensinne på Gol, og fortsetter de på samme måte så blir det vel et gjensyn i oktober antar vi.

Filmere: Aleksander Bjørvig og Andreas Storebø

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar