Gode nyheter for parkrottene i Varingskollen!

Det er kjent at Varingskollen tidligere i Vinter ble solgt av Oslo Snowpark, eierne av Oslo Vinterpark. Kjøpet på 4,5 millioner ble finansiert av Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal, og det er Hakadal idrettslag som har overtatt drift av skianlegget. Det har fått mange til å undres over hvordan det vil gå med terrengparken, som ofte utpeker seg blant de beste i landet. Nå er det klart; «Selvfølgelig blir det park i Varingskollen!»

Terrengparken i Varingskollen har vært blant de beste i Norge, og selvfølgelig skal vi ha en skikkelig park i år også! Fete rails, store hopp og utfordrende elementer – hele pakka skal på plass. Alt fra små barn og nybegynnere til viderekommende og profesjonelle landslagskjørere vil kunne øve og utfordre seg på sitt eget nivå i Varingskollen i år. Forteller Varingskollen på sine hjemmesider.

De forteller videre at det satses på tidlig åpning, og at det er satt i gang tiltak for å kunne ha en full park klart til bruk i løpet av desember. Det er planlagt at parken skal kunne endres underveis i sesongen, anlegget sier også at de er åpen for innspill fra brukerne.

Du kan lese hele nyhetsbrevet fra VK her: Selvfølgelig blir det terrengpark i Varingskollen!

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar