Gard Hvaara om stil

Tacky redaktøren har satt igang med en intervjuserie for RedBull.no - hvor han skal snakke med utøvere fra forskjellige ekstremsportgrener om tema; stil. Den første han har tatt en prat med er Gard Hvaara. Under kan du lese litt om serien og ett utdrag fra intervjuet med Gard.

Foto: Mats Grimsæth/ RedBull Content Pool


– Stil handler om å uttrykke seg selv gjennom måten man kjører på. Det er et kult tema. Det har vært kult å jobbe med intervjuserien så langt. Det er forskjellig hva folk synes er bra stil og hva de synes er wack, og de (utøverne) driver med forskjellig idrett, så selv om tema er det samme har jeg fått ganske forskjellige svar. sier Michael til Tacky.

– Jeg har til nå tatt en prat med Gard Hvaara og PK Hunder, begge norske Redbull representanter. Håper også å få tak i Marcus Kleveland, men han tar aldri telefonen når jeg ringer. Hadde også vært kult å snakke med noen utenlandske atleter.

Utdrag fra intervjuet: “Jeg vil mye heller være fresh than hesh”

Hva er stil for deg?

– Stil for meg betyr egentlig ganske mye. I skateverden så kan du finne mange forskjellige stiler, men det jeg synes er mest morsomt og se på, er når skateren bare lar stilen sin flyte og ikke prøver for hardt å endre sin egne stil.

Det som er fett som glyserol for en, kan være wack som Donald for en annen. Når vi snakker med Gard mener han det viktigste er at man utvikler sin naturlige stil.

– Jeg liker å se på skatere som Wade Desarmo, Antwuan Dixon, Keelan Dadd, Tiago Lemos og Yuri Facchini. Jeg liker at det kommer så naturlig for dem. Triksene de gjør er vanskelige, men når de gjør dem, ser det ut som de bruker null energi for å få det til, også lander de som regel med et bang.

Lar du deg inspirere?

– Når jeg ser kjørere med god stil blir jeg gira på å skate selv. Jeg blir inspirert til å lære meg nye triks, og noen ganger til å gjøre et triks annerledes. Skatere med god stil kan få triks som jeg egentlig ikke syntes er så kule til å se kule ut, og da får jeg lyst til å gjøre de selv på den måten.

Du kan lese intervjuet i sin helhet her: – Vil heller være fresh than hesh

 

  • TAGS
DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar