Frode Goa vant pris

Mannen som startet opp Shit Skateboards i sin tid, fikk nylig 3. plass i en filmkonkurranse i Danmark. Dommerne på Cold Hawaii Film Festival i Klitmøller falt for surfefilmen han hadde laget.

Frode forteller til Tacky på telefonen at han hadde veldig sansen for filmkonkurransen som blant annet stilte krav til at det måtte spilles inn i Skandinavia og i perioden November til April.

– Jeg lagde en snutt fra Jæren. Det er her jeg bor, derav tittelen “the Garden”, jeg liker i hvertfall å tenke på Jæren som min hage. Det tar meg bare 30 sekunder å gå ned til en av de beste bølgene her.

Frode klippet bidraget til estetisk Norsk musikk av Suuhms som ble funnet på urørt. Musikken er magisk og passer filmen som hånd i hanske.

– Ser frem til å oppleve Suuhms på konsert en gang i fremtiden. Tror han har en bra fremtid i møte.

Frode Goa er en multikunstner både på og av brett, og er en kjent profil i Stavangermiljøet. Han lagde blant annet SK8 SVG i 2000, som vi nylig gravde frem på Tacky igjen.

Shit var et stort merke på 2000-tallet, med distribusjon i mange land og egen skatesjappe utformet som en skaterampe i Stavanger og Oslo. Frode trakk seg på et tidspunkt ut av firmaet, og driver nå sitt eget kystinspirert merke, som heter Kant.

DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar