Fredrik Tangerud lurte oss

Tacky.no gikk rett på fake news fella til Fredrik Tangerud og Team Alex Holm. Vi var ikke de eneste som ble lurt.

Fredrik og Alex med skumle planer fra Vika. Foto: Vi Duc Truong

Fredrik Tangerud på Team Alex Holm, under Oslo Games, kickflippet tilsynelatende 18 trinneren på Vikatrappa i forrige uke, på vått underlag til og med, men historien var for god til å være sann.

Bakgrunn: Fredrik Tangeruds kickflip ut 18-trinneren utenfor Vika kino

Vi på Tacky.no ble lurt, og vi bøyer oss i støvet for pranken, som egentlig var en oppgave under Oslo Games: Skap en fake news i media. Vi burde ha luktet lunta med vann i landingen og kun bilde, men vi hadde akkurat sett Ronnie Creagers regnværspart igjen og har jo så trua på Fredrik Tangerud.

I redaksjonen la vi planer om å formidle nyheten videre til amerikanske teamsjefer, mens vi prøvde å få tak i filmklippet fra hele organisasjonen til Oslo Games, Nordic Events, gjennom helgen, og ingen ville svare, bortsett fra en kryptisk melding fra Alex Holm om at alt skulle være med på hovedfilmen.

Alex Holms photoshop-skills kan jo lure kongen til å tro at han er en katt, og vi bet rett på. Vi var ikke de eneste som ble lurt, artikkelen satte nemlig ny årsrekord for vår del, og fikk oppmerksomhet langt utover Norges landegrenser.

Enzo Cautela, som nailet en 20 trinner på Enjoy-filmen i 2015 tok kontakt med oss og gratulerte, og i Norge trykket også Fædrelandsvennen det hele siden Tangerud kommer fra distriktet. Flere av våre lesere stusset over at det ikke fulgte med filmbevis, men vi vil vel tippe at flere gjorde som oss og forledet seg inn i fristelse. Kanskje vi bare håper det.

Anyways; Alex Holly Holm og Fredrik Tangloppe: Game on! 🙂

 

4 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar