Espen Forseth varmer opp

Det begynner å bli skikkelig kaldt ute, og da er det ganske varmende å få se en ny part fra Espen Forseth-legenden. Han skater til og med etter egen musikk i bandet Gretzky.

Det er lenge siden vi har hørt fra Espen Forseth, men mannen holder skatinga varm, og særlig manualcomboene sizzler det alltid av. Han var et fast innslag på konkurranser på 2000-tallet, men gikk under jorden da skatinga ble viktigere på insta enn i virkeligheten. Han er en av de få analoge skaterne uten tilgang til insta, snap, face og i det hele tatt nett, så gi ham en varm applaus i kommentarfeltet, gjerne anonymt.

Alt i denne parten er filmet i Oslo i sommer og høst, og grunnen til at han har laget den er egentlig at han har gitt ut sitt første album, også den analog, på vinyl. Gretzky heter bandet han er med i, og hvis du ikke har platespiller, er det footy fra fra øvingslokalet deres på slutten av parten, hvor de spiller låta “Pinch of salt”.

Espen fortsetter å skate hver dag med gode venner. Nå vet du hvordan han ser ut, så hitter du en spot med gode vibes, så gi ham en fiver.

1 KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar