Er Fredrik Tangeruds kickflip den drøyeste av dem alle?

Fredrik Tangerus kickflip utfor trappa ved Vika kino har skapt reaksjoner, og det med rette. Fredriks stunt er kanskje den drøyeste kickflippen som har blitt gjort?

Foto: Vi Duc Truong

Fredrik Tangerud har gitt sosiale medier hakeslep etter at bilde av han, hvor han kickflipper ut 18-trinneren på Vika Kino i Oslo ble sluppet på nettet. Kanskje er det den drøyeste kickflipen som har blitt gjort ut en trapp?

Fredrik Tangerud under Oslo Games i helga. Video slippes etter konkurranseslutt 20. juni. Foto: Alex Holm

Les mer om Fredriks kickflip her: Fredrik Tangeruds kickflip ut 18-trinneren utenfor Vika kino

Ryan Decenzo landet også nylig en 18 trinner i San Francisco. Denne trappa er et dobbelt sett, hvilket gjør at Ryan måtte hoppe enda litt lenger, og kjøre enda litt fortere enn det Fredrik måtte i Oslo.

Litt kult er det at det er ganske like historier rund de to trappene som befinner seg på hver sin side av verden. Begge hadde en legendarisk ollie notert i historiebøkene, for så å stå urørt over lang tid. Diego Bucchieri gappen trappa i San Fransisco, og Patrik Hallén har landet en ollie ut Vikatrappa.

Enzo Cautela med den største kickflippen? Foto: Skjermdump

Enzo Cautela har gått større, i hvertfall hvis vi skal telle antall trinn, da han naila en perfekt kickflip utfor en 20 trinner i 2015, mens han filmet en edit for Enjoi.

Se Enzo Cautela Kickflip her: Enzo Cautela Transworld checkout

Oppdatert: En annen som også klarte 20 trinn var Dave Bachinsky da han i 2006 sendte en Kickflip ut El Toro.

Vi heller allikevel litt mot Fredrik i redaksjonen, han gjorde det tross alt på semivått underlag og til en landing de fleste hadde styrt unna.

Hvem har den drøyeste kickflippen?

View Results

Loading ... Loading ...

3 KOMMENTARER

Legg igjen en kommentar