Er du medlem av en brettklubb?

Dette skulle handle om at du får 20% rabatt på X games hvis du er medlem av en klubb, men endte opp med å argumentere for hvorfor du bør være medlem av en klubb.

20% rabatt på X games for klubbmedlemmer (Ingen hussle i døra, du blir kontrollert)
Trykk her for link til rabatt

Det er mange fordeler ved å være medlem av en skateboard- eller snowboardklubb. De jobber for å få til parker og anlegg, og det er en fin sosial sfære. Det er enormt mange spots som har poppet opp på bakgrunn av den innsatsen klubbene har gjort.

Vi kan nevne i flenger som henger: Skatehallen i Oslo, X games arenaen Skur 13, Trikkestallen i Trondheim, Hallen i Stavanger på skateboard. Når det gjelder snowboardparker er jo de ofte kommersielt drevet, og dessverre vanskelig å søke om midler til, men vi vet at både parken i Uvdal har fått støtte fra den lokale klubben Snørøverne, og klubben på Geilo har fått støtte til parken deres. Det er dessuten mange terrengparker som er eid av klubber. For eksempel Kirkerudbakken er eid av BSK, og parken i Lommedalen er eid av klubben der. Det er nok sikkert over 50 slike snøanlegg i Norge.

Ingen Oslo skatehall uten klubb

Klubbene har også gjerne gode rabattordninger og forsikringer hvis det som aldri skulle skje, finner sted. Det er i det hele tatt en god tanke å gå sammen om å verne og å fremme brettet vi alle er glade i.

Samtidig ligger det ikke i brettkulturens natur å være medlem av noen klubb, og det har vi i Tacky stor forståelse for, man vil jo være fri og ikke under noens regime. Det handler jo om å stikke ut i gata uten at noen bestemmer om du skal kjøre 100 ollies i en treningsøkt eller 300 situps til frokost.

Nå er det nok neppe noen klubber i Norge som opererer som et nazi-regime, men mer som en tilrettelegger for å kunne skate eller shredde. Vi tror det ofte heller dreier seg om å gidde å betale inn den 50-lappen eller 100-lappen eller i det hele tatt å huske på det, og kanskje det ligger litt prestisje i å være den største hustleren i gata.

Denne saken skulle egentlig handle om at X games gir 20% rabatt til klubber på billetter til Oslo-lekene i år, men vi vil egentlig oppfordre skatere og snowboardere til å melde seg inn i lokalklubben eller ta initiativ til å starte en selv. Det er vel nettopp derfor X games oberst, Henning Andersen, har gått ut med denne rabatten.

Det hadde ikke blitt noen park i Uvdal uten klubben Snørøverne

Staten elsker nemlig det organiserte idrettslivet, og selvom praksis er i ferd med å endres, så er det fremdeles slik at hver organisasjon får støtte ettersom hvor mange betalende medlemmer de har.

Kanskje hadde det vært en mindre barriere om man hadde tenkt crew istedenfor klubb. Du gjør jo alt for crewet ditt, og crewet ditt beskytter deg, basically hva en idealklubb gjør, og det hadde vært en motpol mot det veldig offisielle Norge.

20% rabatt på X games for klubbmedlemmer (Ingen hussle i døra, du blir kontrollert)
Trykk her for link til rabatt

Klar for å shredde Ubowlen?

1 KOMMENTAR

  1. Helt krise i Tackyredaksjonen, tydeligvis. Både Tacky og Henning Andersen har mye å lære av Terje Håkonsen. Ta en prat med ham om denne idiotartikkelen.

Legg igjen en kommentar