Det har vært tørke på markedet i noen år nå, hvor omtrent hele brettbransjen i Norge har blitt radert bort. Meninger og påstander om konkurranse fra utlandet, sparkesykkeloppblomstring, nettbutikkonkurranse og at bransjen har sovet i timen, er noe av det vi har hørt gjentatt som årsaker.

Men nå er det mange signaler som tyder på at vi er over kneika, og ingenting er en tydeligere tåkelur enn at en ny skatesjappe åpner.

The Drop åpnet denne helgen i Fredrikstad, som er en by som har fått en renessanse med nye skateparker, innendørshall, NM og et yrende DYI miljø. Sjappa ligger i Storgata 4, og blir faktisk en av to core butikker i hele Østfold.

Det er et potensielt marked på 300.000 mennesker (289.000 i Østfold) og 80.000 mennesker i hele Fredrikstad kommune.

Bak The Drop står brødrene Prøis, som i mange år har drevet Hemsedal Boardshop. Hemsedalavdelingen døpes også om til samme navn, og eierne har uttalt at de også skal satse hardt på nett.

De satser en del på egenimport, men som skater vil du nok finne Karsten Kleppan brettet og Busenitz skoene også der, så fremt de ikke er utsolgt da.

Bak kassa finner du et velkjent fjes, butikksjef Kasper Isaksen, kan løse de fleste non-psykologiske problemer du måtte ha på skatefronten. Han jobbet tidligere på Session Sarpsborg som nå dessverre er lagt ned.

Vi regner med at det kommer en www.thedrop.no snart, men foreløbig treffer du sjappa på: www.hemsedalboardshop.no


Kart:

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar