Dombås lager kopi av OL løypa

Marcus Klevelands hjemmebane har blitt OL-bortebane for en liten stund. Dombås skiheiser har blitt forvandlet til en treningsbane for Red Bull-teamet frem mot OL.

Denne uken har et knippe store stjerner besøkt Dombås skiheiser, etter at Emil Fossheim bygget en tro kopi av OL slopestyleløypa i PyeongChang den siste uken.

OL-konkurransen starter 9. februar med slopestyle qualifieren i Bokwang Phoenix Park. I mellomtiden får Marcus Kleveland og teamkompisene i Red Bull teste formen på noe som er så nær opp til den olympiske slopen som mulig.

– Den skal være mest mulig lik PyeongChang, fortalte daglig leder, Ove Vadet, til Tacky.

Han kunne videre fortelle at det var den østerrikske action sport drikken som styrte alt, og vi kommer sikkert til å få se noen heftige videos fra den hemmelige treningsleiren ganske snart.

Foreløbig er det bare Silje Norendal og nettopp Marcus Kleveland som er tatt ut til den norske troppen, men det er vel bare et par tastetrykk igjen før resten av gjengen kan få utstedt flybilletter til Sør-Korea.

En del av Red Bull-teamet er der frem til og med helgen, så er du i området eller klør etter å prøve OL-coursen, er det bare å sette GPSen oppover Gudbrandsdalen.

Dombås på nett:
Dombås Skiheiser

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar