Disse fikk Wild Card til Session Invitational

Thomas Olsen delte ut frikort til Session Invitational i Frognerparken i kveld, og Jarod Cleland og Gabriel Bjørsvik fikk sjansen.

Det var insane skating på Frognerparken ledgen i kveld. Det er mange som utmerket seg, men i sluttpakka denne gang gav to ville trappeindianere plass under Session Invitational imorgen lørdag.

– Gabriel skater stødig, han er fra Nesodden og jeg har kjent ham i alle år, så synes det var dritkult at han gikk videre. De to som fikk wild card viste klasse over de andre, sa Thomas Olsen, arrangøren, på vei hjem med grillklypa i hånden.

Det er første gang en amerikaner er med på Invitational. Jared Cleland er en god kompis av Kevin Bækkel og er derfor på besøk hos ham i Norge. Om det blir en trend at amerikanske ams og pros er med på Session Invitational er uvisst, men Thomas Olsen var åpen for det.

– Vi har jo hatt med dansker og svensker på Bernhard Invitational før, så det hadde bare vært kult om et par amerikanske pros hadde vært med i årene fremover, men konkurransen er primært en konkurranse for Oslo-skaterne og det vil det nok fortsette med, sa Thomas videre.

Vi får altså neppe se oppslaget “Koston nektet å være med på Session Invitational”.

Wild Cards:
Gabriel Bjørsvik
Jared Cleland

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar