– Dette må vi jo bare få til!

Kongsberk Aktivitetspark tilbyr allerede skatehall, innendørs streetpark, klatregrotte og foampit. Men anlegget er ikke ferdig, en av fremtidsplanene er å gjøre det nedslitte bassenget som ligger rett utenfor skatehallen om til skatebowl.

Det første mann møter når man kjører inn på Heistadmoen militærleir som nå er regulert som aktivitetspark, er et stort full size svømmebasseng. Daglig leder for aktivitetsparken, Jan Ståle Eriksen kan ikke annet enn å se for seg at bassenget blir omgjort til skatebowl.

– Det søkes støtte nå hos Gjensidige stiftelsen og DNB stiftelsen, de ga oss begge penger i fjor som ble brukt til å lage skatehallen, sier en entusiastisk Jan Ståle til Tacky når vi er på besøk. Vi har sett skissene, og prosjektet ser ikke billig ut med første øyekast. Jan Ståle derimot er langt mer positiv.

– Bare tull at det skal koste mye penger, sier Jan Ståle til Tacky, og henviser til den flotte skatehallen som ble bygd for knappe 500 000 kroner. Han mener at gode innkjøpsavtaler, og finne riktig folk for jobben er det som er viktig i en slik prosess. Grunnmuren er jo der allerede, så dette må vi jo bare få til, avslutter Jan Ståle til Tacky, og røper at han håper å kunne åpne bowlen allerede neste sommer.

Tacky krysser fingrene for at de lekre planene blir finansiert og at ekstremsportsmekka i Kongsberg kan skilte med bowl i det stadig økende aktivitetstilbudet sitt!

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar