Den enes storm, den andres drøm

Ekstremværet Cora har nettopp gjestet Norge. Til helgen gjester core-snowboardmiljøet Uvdal og vi håper alle tar seg en tur over anlegget og prøver de frikjøringsmulighetene uværet har blåst med seg over Hardangervidda.

Morten Sommer er mannen å få med på mission i Uvdal
Photo: Vegard Breie

Ekstremværet Cora har rast gjennom landet de siste dagene, med vindkast på over 50 m/s, og med store ødeleggelser nordpå. Fjellområdene i Sør-Norge fikk også smake på karamellen, men etterspillet har blitt fantastisk noen steder.

Det er jo gjerne slik i naturen at den enes død, er den andres brød, og så også med ekstreme Cora. Hun har nemlig etterlatt noen magiske windlips langs Hardangervidda, og helt sikkert andre steder også, så nå er virkelig tiden for å komme seg opp fjellet.

Morten Sommer, fra Rødberg, og primus motor i snowboardklubben Snørøverne, har vært ute og spottet med drone de siste dagene og melder om urørte pudderkvaster oppover den øvre delen av Numedal.

– Det er 15 år siden vi sist bygde corner på skavlen overfor Uvdal og det har jeg ikke hatt sjanse til før akkurat nå, sa han med et bredt glis rundt munnen.

Morten Sommer i kjent stil på secret spot mission

Det lover godt for videokonkurransen vi arrangerer nettopp i Uvdal nå til helgen. Man får kanskje inntrykk av at man må kjøre park for å bli lagt merke til, men å bygge eller kjøre en feature i terrenget under Uvdal Shredit er like bra.

Anlegget øverst i Numedal har vært kjent i freeridemiljøet i lange tider, og vi vil egentlig bare oppfordre alle parkrotter som kommer til bygda nå til helgen om å spise litt pow også. Det kan bli en episk opplevelse!

Les mer: Uvdal Shredit

Photo: Vegard Breie

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar