Dear x Polar x Ron Chatman Colab slippes i Norge i dag!

I dag slippes Dear x Polar x Ron Chatman Colab i Norge. Vi har snakket med Thomas Olsen fra Daggers om nyheten som blir å finne på flere utsalgsteder her til lands.

– Ron Chatman tidligere World Industries Team Captain, deretter Milk / ATM Click / 60/40 legende. Hvis du var skateboarder i 1989-1991 på Rubbish Heap gullalderen som jeg, var du i utgangspunktet kjent med Ron og Jeremy (Klein) som de to kongene av skateboarding. De var de hotteste up-and-coming rookies, på den hotteste up and comming tiden vi har opplevd inne skateboarding,
Forteller Thomas Olsen fra Daggers til Tacky.no. Han er stoked på den nye colaben.

Ron Chatman on the grind.

– Det som gjør Polar X Ron Chatman Colaben så fet, er linken Polar kjører tilbake til 90 tallet, med en legende som Chatman som skater og blander inn kunsten hans i en forrykende kreativ miks av fete Polar produkter, artistiske fargerike grafikker i en herlig blanding av 1990 og 2017.

– Du finner samme grafikk og fargevalg på woods og klær, samt prikken over i`n på old school woodshapes. Det er bare Polar Skate Co. som får til slike Colabs innen skateverden nå. De driver skatebaording fremover og i en retning der de skaper trendene selv og tørr å utfordre motebildet og dagens skateboarding, avslutter Thomas.

Dear x Polar x Ron Chatman Colab slippes idag, Tirsdag 19. September.

Sjekk ut ett super begrenset antall produkter fra Dear x Polar x Ron Chatman Colab på:
Hunting Lodge Oslo
Lokal Gjøvik
M og T Hamar
Oslo Skatehall

Her kan du se de nye freshe deckene:

Ron Chatman on the grind.
DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar