Daggers selger en av Norges største skateboardsamlinger (oppdatert)

Velkommen til brettauksjon på Tacky.no!

De kommende dagene blir en av Norges største brettsamlinger auksjonert bort her på Tacky.no. Brettsamlingen er samlet av et knippe skateboardentusiaster, som har holdt på i over 30 år. De eldste brettene her er fra 60- tallet.

Vi har mange go’biter som skal auksjoneres bort, blant annet dette Santa Cruz Rob Roskopp “face”- brettet fra 1980- tallet.
*Her er en Vision Gator, sannsynligvis fra midten av 80-tallet. Det er en tidlig utgave på grunn av hjulbrønnene bak og foran. Senere byttet de til bare forhjulsbrønner, før de etterhvert droppet dem helt.

*Det viser seg at Vision Gator brettet er en reissue fra 2000- tallet, verken eier eller vi i Tacky var klar over dette. Heldigvis finnes det folk der ute med erfaring på området. Jon Harald Aspheim som er ekspert på gamle brett har tatt en titt på alle modellene i samlingen. Vi kan røpe at han har trua på flere av brettene i samlingen og selv la inn et bud på et par stykker.

Slik fungerer det:
1. Vi kommer til å legge ut brett fortløpende de kommende dagene.
Utropsprisene ligger mellom 1000- 1500 kr (fri frakt), brettene går da til høystbydende.
Auksjonen på et brett foregår 72 timer fra første bud.

2. Kommentarfeltet på Tacky, og under gjeldene brett på vår facebookside kommer til å fungere som plattform for å kunne gi bud.

3. Skriv inn ditt bud og e-post adresse, slik at vi kan ta kontakt.

  • TAGS
DEL

2 KOMMENTARER

  1. Vision spiral brettet er reissue fra tidlig 2000’tallet. Til tross for at hullmønsteret stemmer, så står det jo ikke Mark ‘Gator’ Rogowski på det. Verdi er ca: 500kr

Legg igjen en kommentar