Carlsson og Stene skater Paris AM

Hermann Stene og Jonas Carlsson er på plass i Paris for å delta i Nike SB Paris AM, som er den europeiske amatørserien til Nike SB.

Jonas Carlsson og Hermann Stene er invitert til å skate Nike SB Paris AM. Jonas Carlsson er invitert rett til semifinalen etter crazy bra skating under London AM. Vi er usikre på om Hermann er kvalet direkte, men de kunne jo isåfall bare tatt en titt på Session Invitational videoene for å bli overbevist. Det burde ha sendt ham rett i finalen egentlig.

Det blir spennende å se hvordan de norske gjør det i Paris. Gard Hvaara kom på 3. plass i Barcelona og Kevin Bækkel ble nummer 2 i London. Er det kanskje på tide at Hermann Stene viser Europa hvilken by som har tettest med skatetalenter?

Le Dome er et klassisk Paris spot som kanskje best huskes for Norgesvennen Flo Marfaings begravning av trappeledgen på spottet i Lordz filmen “They don’t give a fuck about us”, hvor også Generalen i NORB, Henning Braaten, var med under sine pro-glansdager. Filmen øverst viser “The best of Le Dome” så du ikke er i tvil om hvilket spot vi snakker om, og nederst er hele Lordz filmen til enjoyment.

En liten funny bistory der er at vi i Tacky drev en felles distribusjon av Lordz, Square og skomerket Aeon sammen med Henning Braaten som vi kalte Morra Distribution, hvilket vi gjorde mest fordi det var så fun4fun å svare “Morra Di, værsågod” på telefonen. Merkene finnes ikke lenger på markedet dessverre eller heldigvis.


Program:
Tirsdag 14. juni: Qualifications

– 12h-13h : Riders registration
– 13h-15h : Practice rider
– 15h : Briefing riders
– 16h-17h30 : Series
– 17h30-18h : Practice / Judge break
– 18h-19h : Series

Onsdag 15. juni : Finaler

– 11h30-12h : Registration / Practice
– 12h-13h : Briefing riders
– 13h-16h30 : Semi-finals
– 17h-17h30 : Finals 12
– 17h45-18h : Super Final
– 18h-19h : Best tricks / Price ceremony

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar