Bula Ride the City

Fredrik Austbø ruler i Bula for tiden og da blir det lett events. Bula smeller til med en helt uformell Lucia-aften AKA banked slalom i St. Hansparken.

På selveste fredag den trettende har Bula tenkt å bringe lykke over Oslo med et arrangement de kaller Ride the City. Arkitekten bak heter Fredrik Austbø, og det er jo et velkjent navn i brettkretser.

Fredrik jobber nå i markedsavdelingen hos Bula, og vi håper selvsagt å se mer fokus på skateboard og snowboard fra det klesmerket, men mest av alt håper vi å se ham på monoski under Ride the City.

– Det er åpent for alle, uansett hva du kommer med, sa en alltid blid Fredrik til Tacky.no.

Den åpne dagen foregår på St. Hanshaugen i Oslo fra 18-20 fredag 13. desember, altså idag. Bula har bygd opp en banked slalom course midt i parken under ganske utfordrende forhold.

Snøkanonene har gått på max overload, og Fredrik har fått fraktet inn snø fra snødeponier i hovedstadsområdet.

– Det var flaks at det kom snø. Det er det kritiske for arrangementet, forklarte Fredrik.

Vinteren har vært akkurat slik klimaforskerne forutså, ganske ustabilt i lavlandet, og skal du ha garantert snø, må du flytte hytta over 1000 meters grensen.

Heldigvis ser det ut til å bli opphold rundt den tiden Ride the City holder på. Det blir premier for mest kreative tricks, best kostyme, best slam, raskest fart og flere ting Blide-Fredrik kommer på i farten.

Ellers blir det bålpanner å varme seg på, Bula serverer kaffe, gløgg og pepperkaker. En DJ snurrer og det samme gjør Bulafilmen fra i sommer. Bula var nemlig på turné i sommer og kanskje dukker det opp noe med Fredrik Austbø også.

Eventside:
Bula Ride the City

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar