Bli med på Gatelangs Skatecamp

Gatelangs Skatecamp er Norges første og eneste street-skatecamp for deg som er mellom 11-16 år. Bli med og lær deg å skate Oslo sine gater med noen av Norges råeste skatere.

Det er Anders Sollie og Final Supplies som står bak campe. Final Supplies er egentlig et dansk firma som har agenturet på noen av de viktigste hardware tingene du trenger på et skateboard.

I tillegg til det råeste hardwaret, har Anders Sollie et av de råeste teamene i Norge, og de skal være instruktører under campen.

Se video fra campen i fjor: Gatelangs med Final Supplies

Campen varer 26. – 30. juni, og ideen bak er like simpel som genial. Hver dag drar campdeltagerne på banen til ytterkantene av Oslo og skater seg innover.

Hermann Stene, Dan Stene og Ask Filling er med hver dag, i tillegg til at alle som er med på Final Supplies teamet kommer til å være med en eller flere dager. De kidsa som blir med på denne campen kommer garantert til å hilse på fenomenet progresjon.

Overnatting har de ordnet 50 meter fra Mølla. Det er maks 25 plasser. Alle spørsmål om påmelding kan sendes på mail til [email protected] Påmeldingsfrist mandag 19.juni!

Mer info på facebook: Gatelangs Skatecamp

  • TAGS
DEL

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar