Bli kjent med deltagerne i nordisk finale

Du kjenner sikkert til Jonas Carlsson og Petter Brunvatne fra før, men hva med Kristiansandernes konkurrenter fra våre nordiske naboland?

Herman Möller: Svensk 15 årig skater fra Malmö. Vår søstersite i Sverige, Tacky.no, har hatt øynene på ham lenge, og han er definitivt en av de beste svenske skaterne. Han har blant annet vært med i Tampa AM. Han tar over plassen til Fernando Bramsmark.
Se videoer på Tacky.se

Samuli Kinnunen: Finne på 21 år fra Tampere og på Adidas. Han har vunnet det finske mesterskapet de siste årene og er klar for den internasjonale skatescenen.

Tobias Christoffersen: 21 år fra København, Danmark. Han repper den nye danske scenen og har skatet mye med blant annet Kevin Bækkel, da han bodde i det flate landet.

Jaakko Ojanen: Et stort oj for Ojanen som også kommer fra Tampere og er 23 år. Han skater for Red Bull og har blant annet vunnet Volcom European Wild to ganger.

Jonas Carlsson: Gutten som har blitt legende før han har blitt mann fra Kristiansand. 15 år og internasjonal champ allerede.

David Jakinda: 22 år og fra Stockholm, Sverige. Han kjører for Nike SB

Alexander Risvad: 23 år fra København, Stockholm. Tech skater som hadde part på Berrics for ikke lenge siden. Se forresten parten i Hitit 2 over med Tobias Christoffersen.

Petter Brunvatne: 17 år fra Kristiansand, selvom enkelte påstår han egentlig kommer i fra Tvedestrand, og de pinlig pirkete holder en knappenål på Høvåg. Vi gleder oss uansett til å se denne multilokaletniske kunstneren i aksjon etter ekvilibristiske høydepunkter i den norske kvaliken forrige uke.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar