Benchpress release: Intervju Fredrik Perry

Søndag slippes en snowboardfilm utenom det vanlige på nett. Vi har tatt en prat med hjernen bak om prosjektet, Fredrik Perry!

Indy til benk. Foto; Even Brekke.
Søndag slippes «Benchpress» på nett for alle å se, og det er så vidt vi har skjønt ingen tilfeldig tittel på filmen. Kan du fortelle litt om hva vi kommer til å få se?
– Tittelen er ingen tilfeldighet nei. Dette er en film hvor vi kjører på benker, eller spots som har noe med en benk å gjøre. Navnet kommer vel i fra triksa nosepress og tailpress, så.. benchpress. Tror folk skjønner den rimelig greit. Ikke bench press som i treningsøvelsen altså.

 

Det var i utgangspunktet et soloprosjekt, men så balla det på seg – Hva tror du er grunnen til at flere hadde lyst til å slenge seg på dette?

– Ja, det var egentlig det. Folk syntes det var en original idé til en snowboardfilm. Noe lignende har ikke blitt gjort i snowboardfilm før så vidt jeg vet. Etter hvert så inviterte jeg flere og flere kjørere jeg digger, så det ble det noen til slutt. Pluss at de som kjente til Kasper Häggström sine greier visste at det kom til å bli bra.

Hvor mye benker du selv?

– Benker endel. I år har jeg kjørt sikkert tretti forskjellige benker.

Hvorfor har du ikke facebook?
– Hehe, hadde det for inntil 4 år siden ca. Hadde ikke noe særlig bruk for det, bare surra rundt der. Folk får tak i meg uansett. Insta.
“Nothing is impossible, the impossible is just a little less chill” – Fredrik Perry
Hvilke kjørere får vi se i filmen? Noen som imponerte deg ekstra?

– Mange råe snowboardere. Norske og utenlandske, kjente og ukjente. Noen jeg har sett opp til i mange år også så det er helt rått. Føles bra at de vil være med. Warbington-brødrene Max og Gus killa det.

Sjekker klippet til Gus Warbington. Foto; Even Brekke.
Sjekker klippet til Gus Warbington. Foto; Even Brekke.

Hvem i crewet tror du benker mest?

Hmm, Eirik Nesse er en ripped freak så kanskje han.

Hvor har dere vært? Noen spot/benk du ville anbefalt at noen dro til for en rå benk-session?

– Fikk ikke kjørt så mye i Oslo som jeg hadde ønska. Det var synd siden det er sjukt mange dope benkespots her. Fikk noen gode dager i slutten av februar. Ellers Stockholm, Salt Lake City, Minnesota, en dag i Trondheim. Egentlig overalt siden folk har sendt inn mye klipp også. Hvis du vil shredde benker så er det Tøyenparken. Bench Heaven.

Blir det noen premierer/ visninger annet enn på nett?

– I Norge blir det ikke noe mer enn visningen vi hadde i sammenheng med Bench Heaven som jeg arrangerte 1-4. Mars i Oslo. Det var filming i streeten i tre dager så en jam på benker i Tryvann. Vi viste et utkast av filmen på kvelden, det var helt rått. Vanskelig å toppe den kvelden så dropper premiere. Max Warbington har en konkurranse på Mt. Bachelor i helgen så der skal de ha en premiere før vi smeller i gang worldwide på søndag. Gleder meg.

INGEN KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar