Alex Mortensen – Ollie      Photo: Thomas André Strømsnes

Tacky er så privilegerte at vi nå kan vise frem de nye brettmodelene fra OSL Skateboards. Årets kolleksjon består av to nye serier og et brett som du kanskje kjenner igjen fra tidligere.

Fra i dag har du muligheten til å sikre deg et eksemplar fra nettsiden til OSL Skateboards eller skate-butikker i nærheten av hovedstaden.
Grafikken på de nye brettene er full av Oslo kjærlighet, ikke bli overasket om du “spotter” de gjenkjennelige hvite brettene når du er ute på en skate session i nærmeste framtid.

OSL SKATEBOARDS 2018 KOLLEKSJON


“CAPITAL SPOTS”

Capital Spots er en mini-spotguide fra hovedstaden. Hver modell har én bokstav fra ordet OSLO. I tillegg vises nøkkelinfo fra et skatespot med samme forbokstav som er avbildet på brettet.

Capital Spots
Capital Spots detail

“URBAN SIGHTSEEING”

Serien Urban Sightseeing viser snapshots som kunne vært tatt gjennom linsen til en skate-turist i Oslo. Rundt de klassiske, men markante turistattraksjonene er det en mengde gode skatespots som er vel verdt å dokumentere.

Urban Sightseeing
Urban Sightseeing detail

“ORIGINAL”

Enkeltmodellen Original er en tribute til Oslo, helt enkelt. I fjor var denne i størrelsen 8.5, og var kun tilgjengelig i nettbutikken. Men nå er den altså i 8, og vil i år også være tilgjengelig i butikker.

Original
Original detail

– Det er veldig mange gode skatespots i Oslo, og i takt med en drivende byutvikling dukker det stadig opp flere. Naturligvis syns jo vi i OSL Skateboards at dette er helt fantastisk både for vår egen del og alle andre skatere.
Flere spots gjør at det er enda mer å velge i, det gir flere muligheter for å utvikle seg og ikke minst enda mer moro!
Med de nye brettene ønsker vi å fokusere på akkurat de mange gode spotsene i Oslo, nye som gamle. Kanskje er det noen som vil oppdage noen nye spots hvis de tar en titt på brettgrafikken? Eller kanskje gjenoppdage noen de ikke har skatet på en stund?
Vi håper uansett at brettene kan være med å inspirere til mer skating, hvorenn det måtte være, forteller grafisk designer og Co-Founder av OSL Skateboards  Thomas André Strømsnes til Tacky.

Årets brettmodeller er et prakt eksempel på at det er fullstendig gjennomførbart å starte et norsk skatemerke av høy kvalitet. Med et film prosjekt på gang og et imponerende skateteam gleder vi i Tacky oss til å se hva OSL finner på fremover.

Web:
Nettbutikk: oslskateboards.tictail.com
Instagram: @OSLskateboards
Facebook: OSL Skateboards

Les også: OSL Skateboards 2018 brett – rett rundt hjørnet

1 KOMMENTAR

Legg igjen en kommentar