HUSK: Vierli Videokonkurranse

Camp Vierli, 19.12.2011 av Jørgen Berg Pedersen
Vinteren er i full gang på Camp Vierli. Og nå inviterer landets mest hardtslående park til videokonkurranse med rekordhøye 10.000,- kroner i premiepotten!

Camp Vierli har Norges første skatehotell, Norges råeste park, sesongens lengste vinter og mye mer. Og nå kliner de også til med den best betalte amatørvideokonkurransen i Norge noensinne.

 

Hold deg fast! 

Sammen med Tacky.no vil Camp Vierli simpelthen at du lager en rå snowboardvideo fra nettopp Vierli, og sender den inn til oss. Med det er du med i konkurransen om å vinne helgeopphold med gratis bo og heiskort, OG selvfølgelig The Grand Prize på svinaktige 10.000,- norske kroner. Dette vil garantert ta kaka, hele vinteren gjennom.

 

Det er bare et ganske drøyt, 3 meter høyt aber

I parken er det nå satt opp en snaut tre meter høy Pepsi Max wallride, som står på toppen av quarter. Get it? Dette elementet er ikke barnemat, men skal du delta i Vierlis Videokonkurranse må du ha med minst et klipp av noe shred på Pepsi Max-wallriden. Og selvfølgelig. Dess drøyere shred, dess høyere vinnersjanser.

 

Så pell deg opp til Vierli og begynn filmingen nå!  

Ole Jørgen Grumstad tester den nye Pepsi Max-wallriden på Vierli.
Photo: Helge Jensen

 

Slik deltar du:

Film og klipp din Vierli-video, og send den inn til red@tacky.no. Bidragene publiseres jevnlig på www.tacky.no. Hver måned  kårer vi også en månedsvinner, som som går rett til finalen OG vinner et helgeopphold med heiskort for fire personer.

 

Siste frist for innsending er onsdag 29. februar 2012. Da samler vi opp alle bidragene og kårer vinneren av Vierli Videokonkurranse, og 10.000,- kroner! 

 

Retningslinjer, Vierli Videokonkurranse:

 • Konkurransen er åpen for alle, og varer fra 16. desember 2011 til 29. februar 2012 (innsendingsfrist).
 • Videoen må være filmet i Vierli Skisenter, deltakere velger selv om hvor i anlegget de kjører og filmer. 
 • Videoen MÅ innehold kjøring på Pepsi Max-wallriden. Bangers på denne øker vinnersjansene betydelig. 
 • Dommerne ser etter kvalitet på kjøring, filming og redigering, samt underholdningsverdi, kreativitet, humor med mer.
 • Alt videomateriale må være ferdig klippet og leveres digitalt. Vi vil ha selve videofila innsendt via mail til red@tacky.no eller via fildelingssider som www.filemail.comwww.yousendit.com,  www.megaupload.com, www.sprend.com og lignende (Tacky tar ikke ansvar for innholdet på eksterne sider). Youtube-filmer publiseres ikke. 
 • Vi godtar de fleste filformater, og foretrekker videofiler som er mindre enn 200 mb. Selve filmen bør ikke være lenger enn 3 minutter lang. 
 • Rammestørrelsen bør minst være 640x480 (4:3) eller 640x384 (16:9) pixler, og kvaliteten ligge på minimum 1000 kbps.
 • Legg ved navn og info på de som er med i filmen, både foran og bak kameraet. Skriv gjerne også litt om hvem dere er er og hva som er historien bak filmklippet.
 • Tacky og Camp Vierli forbeholder seg retten til å arkivere innsendte og publisere innsendte videoer i sine kanaler.
 • Tacky står fritt til å velge bort innsendte bidrag.
 • Ved utgangen av desember 2011, januar og februar 2012 vil det kåres en månedsvinner, som hver vinner et helgeopphold med todagerskort og to netters overnatting for fire personer.
 • Etter innsendingsfristen 29. februar, kåres hovedvinneren av en jury oppnevnt av Tacky. Vinneren av Vierlis Videokonkurranse får 10.000,- kroner!
 • Camp Vierli er ansvarlig for håndtering av premiene.  

Da bør det være liten tvil om hva du skal gjøre. Kom deg til Vierli og lag en vill video nå! 

 

Mer om Camp Vierli her

www.visitrauland.com

www.facebook.com

Norges første skate-hotell

Sesongåpning på Vierli

 

Dere som drømmer om 10.000-kronerspotten kan la dere inspirere av Matt Pains (Process Films)  Vierli-edit fra fjorsesongen.

 

 

Lag snowboardvideo som inneholder dette elementet. Vinn 10.000,- grunker.
Photo: Camp Vierli
Artikkel
Les mer

Stian Sivertzen kan mer enn Boardercross

Stjerna fra Kongsberg tindret i Wyller under NM i pipe. Her er runnet som får alle damene på Tinder til å gå et fingerskritt til høyre. Les mer

Artikkel
Les mer

1 plass NM pipe Petter Grøn

Det stod egentlig mellom Petter Grøn og Fritjof Tischendorf, men Tisch misset, og dermed var toppen av pallen full av Grønske. Her er videoen. Les mer

Artikkel
Les mer

Karoline vant World Rookie Tour - Se video

Verdens unge pistoler gunnet på i Wyllerpipen på lørdag. Karoline Herleiksplass vant jenteklassen, og Nora Andersen og Martin Henriksen tok begge 3. plassene i sine klasser. Les mer

Artikkel
Les mer

Norgescup i BS Dobbel 10

I tåke og solskinn var Oslo Vinterpark vert for Norgescup i Big Air. Her er video fra konkurransen, og det ble satt mer enn double troubles altså. Les mer

Artikkel
Les mer

Capita TV 2015 - Episode 1

Martin Skogholt har samlet troppene i Tryvann og Capita teamet popper ut i alle retninger i parken i denne første episoden av en lang lang rekke freshe shoots. Les mer

Artikkel
Les mer

Sunny side up i Oslo Vinterpark

Når vi sier Oslo Vinterpark mener vi Tryvann, og når vi sier sunny side up mener vi Kristian Lekang. Lekemesteren har laget denne videoen fra parken. Les mer