Gifter seg på Roskildefestivalen

Roskilde, 26.06.2013 av Eirik Aspaas
Øystein Kvanneid og hans utkårede, Christine Tallulah Kvanneid gifter seg på Roskildefestivalen.

Med bryllup og tilhørende bryllupsfest lagt bak seg gjør paret seg klar for nok en seremoni. Denne gangen er kirke og låve på Tveit byttet ut med telt og den største scenen i europa. Hvordan man finner ut at man skal gifte seg på Roskildefestivalen er nok en gåte for mange, men for Øystein og Christine var det helt naturlig.

- For moroskyld og galskap! Som han ene dansken i campen sier: "lifes to short to wear boring socks", for min del gikk bryllupet over alt for fort så hvorfor ikke gjøre det to ganger, sier Christine.

- Vi har jobbet med roskilde i flere år nå, og likeledes som vi elsker Roskilde føles det som festivalen har blitt litt glad i oss også. Vi har gitt dem mye god PR og de følte vel at de ville gi noe tilbake, forklarer hun.

 

Les mer om #thekvanneids her:

Øystein Kvanneid legger opp

På fotoshoot med Kvanneid

Norske brettfotografer: Øystein Kvanneid

Kvanneid på roteloftet

Ukens Kvanneid #1

Ukens Kvanneid #2

Ukens Kvanneid #3

Swag åpner i Drammen

Mer lokalsjappe, mindre kjedebutikk

 

Med to store bryllup i løpet av sommeren blir det ikke mye tid til bryllupsreise. Er Roskildefestivalen et passende reisemål?

- Ja., Roskilde blir årets bryllupsreise. Siden vi gifter oss to ganger, må vi ha to bryllupsreiser og den ekte blir en 1-2 måneders tur til USA. Ikke feil det heller, forklarer bruden.

 

Men hvorfor ikke bare kjøre ett bryllup? Brudeparet har en enkel forklaring.

- Etter at vi giftet oss har jeg innsett at det blir bra uansett. For min del elsker jeg Roskilde, menneskene der og stemningen, så hvorfor ikke? Kunne godt fløyet vennene våre dit isteden for Kristiansand, men da tror jeg det er noen familiemedlemmer som hadde satt ned foten. Selvom mamma viste seg å være en skikkelig ivrig danser, forklarer hun.

 

Med henholdsvis 5 og 8 år bak seg på den nevnte festivalen er det stor spenning i luften om hvordan ting blir fremover.

- Dette er mitt femte år og Øysteins åttende år, så nå gjenstår det bare å finne ut hvordan vi gjør det når barna kommer. Greit å sette bort en understimulert mops to uker, litt verre med unger. Øystein er forøvrig for å ta med avkommet, så får vi bare se om han snart forstår at man kanskje bør vente noen år før de blir med, avslutter Christine.

 

Øystein og Christine blir det første norske paret som gifter seg på Orange Stage. En begivenhet som ikke går upåaktet hen.

- Alle er invitert tirsdag klokken 11.00. Alle som føler de har noe der å gjøre eller som bare er nysgjerrig og har lyst på en god fest. Tuborg og festivalen sponser med 15 kasser øl til bryllupsfesten i campen. Festen er tirsdag kl 1400 og vi holder til på C41. Anbefaler folk å ta med egen drikke også, den er jo nesten gratis i Danmark uanset!

Artikkel
Les mer

Alex Holm og Vi Duc Truong run 1 og 2 kvalik street NM 2014

To filmekompiser som skater i NM i samme run, er sjelden vare. Begge har jobbet lenge i samme firma, men skatecoursen på Gjøvik er en helt annen type jobb. Les mer

Artikkel
Les mer

Marcus Vik og Kristian Eikang run 1 og 2 kvalik street NM 2014

Mann bak mustasjen møter mannen foran skjegget. Marcus Vik og Kristian Eikang er radarparet i denne videoen. Les mer

Artikkel
Les mer

Tormod Tønnesen og Ivar Gravdal run 1 og 2 kvalik street NM 2014

Bror Tønnesen er hjemme fra Sverige for å skate NM. Det blir lett glans når han og Ivar Gravdal danser på coursen. Les mer

Artikkel
Les mer

Frederik Nærland og Mats Tambini run 1 og 2 kvalik street NM 2014

Skolelæreren VVS Skoleeleven kan man kalle denne oppvisningen fra Fredrik Nærland og Mats Tambini. Fredrik er lærer på Wang og Mats går på Hovden og snowboardlinjen. Les mer

Artikkel
Les mer

Henning Braaten og Roar Kolnes run 1 og 2 kvalik street NM 2014

Henning Braaten brukte mer av skateparken enn de fleste andre, og det scoret han smart på. Roar Kolnes reppet typisk Sandnes-skating på Gjøvik. Les mer

Artikkel
Les mer

Petter Bø og Geir Myrvang run 1 og 2 kvalik street NM 2014

Rastamannen Geir Myrvang gikk videre til finalen, mens Petter Bø får hederlig omtale på Tacky.no. Les mer